M
Our Gallery
Contact Us

Despre noi

Home |

Despre noi

DESPRE NOI

Servicii Profesionale

Yofi Hair Academy

Yofi Hair Academy este un centru de frumusete destinat in primul rand sanatatii parului! 

Lucram cu branduri de renume internatioanl precum Kashmir Hair System, Luiza Essence, Kava Kava, Max Repair, My Hair sau Wella.

De peste 7 ani, suntem numarul 1 in tratamente inovative pentru repararea, regenerarea si indreptarea parului, Yofi Hair Academy fiind de asemenea si centru specializat in pregatirea altor stilisti pentru aplicarea de tratamente de reconstructie si indreptare a parului. Protv, Prima TV sau Kanal D sunt doar cateva din televiziunile ce au difuzat reportaje despre inovatiile aduse pe piata saloanelor din Romania de catre Yofi Hair Academy. 

clienti

Yofi Hair Academy inseamna frumusete absoluta a parului. Aici vei afla personal ce inseamna un par frumos si sanatos, gratie echipei bine pregatite si a dotarilor academiei.

Tehnicile de colorare si tunsoare a parului sunt de asemenea foarte importante la Yofi Hair Academy, acordandu-se o importanta deosebita de catre coordonatorul echipei de stilisti, Andreea Botescu. 
De-a lungul anilor, Yofi Hair Academy a fost premiat pentru performantele sale: Gala iClara Media Awards 2014 sau Gala Performantei si Excelentei 2017.

Yofi Hair Academy este frecventat de personalitati publice precum Alina Laufer, Iuliana Marciuc sau Ozana Barabancea.